Hero Image
Image
Gyproc inhuis
2 minutes min

Het comfort van Gyproc® wanden en plafonds

De wanden en/of plafonds in uw woning zijn (deels) opgebouwd met Gyproc systemen. Gyproc wanden en plafonds bieden veel voordelen; een hoge geluidsisolatie, een blijvend scheurvrij resultaat en ze zijn gemakkelijk glad af te werken voor behang of sauswerk, daarnaast zijn voorwerpen eenvoudig te bevestigen.

Gyproc wanden/gipsplaten afwerken

Gyproc wanden en plafonds worden afgewerkt conform de STABU vlakheidsklassen voor gipskartonwanden en –plafonds. Deze vlakheidsklasse zijn opgedeeld in zes niveaus, waarbij niveau A de hoogste kwaliteit geeft en niveau F de laagste. In de beschrijving van uw woning of bij uw aannemer kunt u achterhalen volgens welke vlakheidsklasse uw Gyproc wand en/of plafond is afgewerkt.

Het afwerkingsniveau van de wand en plafond is bepalend of u nog aanvullende handelingen aan de wand of plafond moet (laten) verrichten om uw gewenste eindafwerking, zoals sauswerk, behang, etc., aan te kunnen brengen. Meer informatie over de vlakheidsklassen vindt u in het document TBA Afwerkingsniveaus.

 

Wat is uw gewenste eindafwerking?

Kies in het onderstaande overzicht uw gewenste eindafwerking om te zien of u nog aanvullende handelingen moet verrichten, voordat u de gewenste eindafwerking kunt aanbrengen.

Welke handelingen heb ik nodig? >

Voorwerpen ophangen

Hoe u voorwerpen eenvoudig bevestigt en waar u bij de bevestiging rekening mee moet houden, is afhankelijk van het type wand of plafond.
Wij leggen dit per Gyproc systeem graag aan u uit.

Ophangen van voorwerpen >

Geplaatst op: 25.07.2023 - bijgewerkt op: 25.07.2023