Hero Image
Image
Deel de ruimte in zoals jij dat wenst
HABITO®
3 minutes min

Creëer de ideale ruimte met HABITO®

Je huis is de plek waar jij je thuis voelt, met voor iedere ruimte een eigen functie. In de slaapkamer kom je tot rust en de werkkamer is de plek waar je geconcentreerd werkt. En in de woonkamer wordt geleefd, terwijl de wasruimte een praktische invulling heeft. Wat je woonwensen ook zijn, met het HABITO® wandsysteem creëer je eenvoudig de ideale ruimte.

 

het begin

 

Ontdek de kracht van HABITO®

Kan goed tegen een stootje

De woonkamer is de centrale plek van het huis. Daar waar het hele gezin naar hartenlust kan ontspannen, studeren, eten en spelen. Dan is het fijn dat je niet bang hoeft te zijn voor schade aan de wanden door bijvoorbeeld het stoten van voorwerpen of spelende kinderen. De HABITO® wand is extreem stootbestendig. 

 

Het voordeel van een stootvaste wand >

 

Creëert een stille ruimte

Een stille ruimte zorgt voor wooncomfort. Zo kun je geconcentreerd in de werkkamer werken of tot rust komen in de slaapkamer, zonder dat het geluid van de wasmachine of de spelende kinderen je stoort. De HABITO® wand kent een hoge geluidsisolatie en garandeert daardoor een stille ruimte.

 

Het effect van goede geluidsisolatie >

 

HABITO sfeer

 

Een blijvend mooie ruimte

Voor jou is het wellicht belangrijk dat je woon- of slaapkamer ook mooi blijft op de lange termijn. De HABITO® wand is blijvend scheurvrij en legt daarmee de basis voor een goed eindresultaat, nu én later.

 

Hoe ontstaan scheuren in een binnenwand? >

 

Eenvoudig af te werken

De HABITO® wand is eenvoudig glad af te werken voor behang of sauswerk. Je kunt de wand sauzen in jouw lievelingskleur of behangen met een designprint. Met de HABITO® wand en de juiste afwerking creëer je in een handomdraai de mooiste ruimte in het huis!

 

Afwerking van een HABITO® wand >

 

Eenvoudig voorwerpen ophangen

Woonwensen veranderen. Kinderen worden groter of je raakt uitgekeken op de inrichting van het huis. Het kan goed zijn dat de functie van een ruimte verandert en de kinderkamer een kledingkamer wordt of dat op zolder een slaapkamer wordt gecreëerd. Met de HABITO® wand voeg je op vele vlakken wooncomfort toe aan jouw woning. Of je nu een scheidingswand, voorzetwand of een wand op zolder wilt maken. En ook qua inrichting kun je bij veranderende woonwensen optimaal gebruik blijven maken van een ruimte. Door het gemak waarmee voorwerpen aan de HABITO® wand kunnen worden bevestigd verander je elke ruimte in een handomdraai in de ruimte die je zoekt.

 

Ontdek de draagkracht van de HABITO® wand >